Foredrag

Foredrag: "Sæt turbo på livsglæden"

Humoristisk foredrag om glæde, livsbalance og parforhold

 

Dette humoristiske foredrag handler om hvordan man selv kan øge sin livsglæde, få balance i livet, forebygge stress og hvordan parforholdet har indflydelse på det hele. Vi kommer langt omkring, og du får mulighed for at stille spørgsmål.

 

Jeg har holdt peptalk og foredrag for masser af erhvervsfolk om work life balance, forebyggelse af stress, motivation, lederskab og kunsten at netværke. Med stort engagement og højt energinivau deler jeg på dette foredrag ud af min viden og erfaring. En mangeårig baggrund som erhvervsleder, uddannelser indenfor ID Lifecoaching og Systemisk Konstellation samt masser af erfaring som coach, har givet mig stor viden og psykologisk indsigt i menneskers adfærd. En indsigt som danner grundlaget for dette foredrag og ikke mindst inspiration til min bog om "Kunsten at leve sammen".

 

Emnet for dette foredrag er alvorligt for mange mennesker, som er udfordret af stress eller udfordringer i parforholdet. Med humor og genkendelige eksempler fra dagligdagen gør jeg dette foredrag både sjov og nærværende. Dette foredrag kan opleves isoleret, men også være en væsentlig inspirationskilde til at arbejde videre med bogen om kunsten at leve sammen.

 

Varighed af foredrag

Dette foredrag varer 2 x 50 minutter, men kan dog tilpasses i forhold til en given tidsramme

 

 

Yderligere information

Få yderligere information om denne eller andre muligheder for foredrag, ved at kontakte mig på info@human-upgrade.dk

 

 

Priser på foredrag og peptalk

Beskriv kort dit arrangement mht. dato, tid og sted samt tidsrammen for foredraget, så vender vi omgående tilbage med en pris på peptalk. Skriv til os på info@human-upgrade.dk

 

Denne peptalk er blandt andet afholdt hos:

 

Hotel Radisson Blu

Rotary Silkeborg 1+2

Danske Bank

Jyske Bank

Netværk Danmark A/S

Hotel Radisson Blu

Deloite

Århus Kommune

Rotary Hadsten

High on Life

 

 

Book en peptalk eller et foredrag her

 

 

 

Vidste du

Vidste du at dårligt fungerende parforhold og skilsmisser har store omkostninger for os alle. Den højeste pris betaler de ramte familier og især børnene. Hertil kommer de mange udgifter, som lægger ekstra pres på vore offentlige budgetter, ligesom virksomhedernes kon- kurrencekraft og bundlinje redu- seres i væsentlig grad.

 

En alvorlig peptalk men sjov...

 

Uanset om jeres parforhold er nyt eller af ældre dato, er der altid noget at arbejde med. Og det er lettest at arbejde med tingen, inden I får for mange problemer. På trods af ekstern hjælp kuldsejler mange parforhold, fordi de kommer for sent i gang med parterapi eller anden hjælp. Kort fortalt handler det om at etablere eller justere det grundlag forholdet hviler på, og blive bedre til at kommunikere ærligt og respektfuldt. Hertil kommer så evnen til at bevare gnisten samt give næring til kærligheden. Bestil en peptalk om at booste sin livsglæde, skabe balance i livet, forebygge stress og styrke sit parforhold.

#foredrag-parforhold

Kontakt din parterapeut for parterapi i Silkeborg, Århus, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens

Foredragsholder

 

Lars Hartung Honoré

er forfatter til bogen "Kunsten at leve sammen", som dette foredrag tager udgangspunkt i. Ud over sit virke som forfatter og foredragsholder arbejder Lars som coach og facilitator i erhvervslivet.

 

 

Hjælp til parforholdet, så det bliver bedre og mindre konfliktfyldt

 

En praktisk og let tilgængelig selvhjælpsbog, som kan hjælpe jer til et bedre parforhold med mere styrke, nærvær og kærlighed.

 

 

 

 

 

Et foredrag om work life balance og parforhold er inspirerende og sjovt - fyldt med genkendelige eksempler fra dagligdagen