Parterapeut Silkeborg

Parterapeut Silkeborg er klar til at hjælpe jer

Det gælder jeres fælles fremtid, så valg af parterapeut er vigtigt

Parterapeut Silkeborg styrker jeres kommunikation, nærvær og livsglæde

 

Alle par får før eller siden krise og konflikter i deres parforhold, så det handler om at være gode til selv at løse disse udfordringer, eller hurtigst muligt få hjælp af en erfaren og fagligt dygtig parterapeut. Parterapeut Silkeborg kan hjælpe jer til bedre at forstå hinanden, og herved skabe et godt grundlag for en bedre kommunikation, så I blandt andet bliver bedre til at håndtere jeres konflikter, indgå konkrete aftaler og afstemme jeres forventninger til hinanden generelt.

 

 

Parterapeut Silkeborg giver også førstehjælp til par i Århus, Herning, Viborg, Horsens......

 

Vi sætter i disse år Danmarksrekord i skilsmisser, og mere end halvdelen af alle ægteskaber ender nu med skilsmisse. Især børnefamilier har store udfordrInger, og mange glemmer hvor vigtigt det er at prioritere tid til at være kærester. Dagligdagen går med børn, huslige pligter, arbejde, sociale medier, TV, efteruddannelse, fritidsaktiviteter, familie og venner. Det er et paradoks, men gennem mine år som parterapeut i Silkeborg har jeg gang på gang fået at vide, at parforhold, børn og familie er det vigtigste af alt, og alligevel prioriteres parforholdet mindre end det meste andet. Kontakt Parteraput Silkeborg, hvis I kan genkende ovenstående, og har brug for hjælp.

 

Som mand har jeg stor forståelse for mange mænds udfordring med parterapi. Hos mig handler det hele ikke kun om snak og følelser. Vi skal naturligvis tale og analysere, men også arbejde konkret med tingene. Hvis I vil vide mere om parterapi, og hvad jeg som parterapeut Silkeborg kan gøre for jer, så kontakt mig på www.human-upgrade.dk

Parterapeut | Silkeborg

 

Som parterapeut og coach i Silkeborg hjælper jeg også par fra Århus, Ikast, Herning, Viborg, Randers, Hammel, Skanderborg, Ry, Horsens, Vejle, Aarhus og resten af Midtjylland. Parterapi er en meget personlig sag, så det er vigtigt I vælger jeres parterapeut i Silkeborg med omhu.

 

Jeg har arbejdet som professionel parterapeut og life coach i en årrække, og ud over en toårig uddannelse som certificeret ID Lifecoach samt kurser og uddannelse indenfor familieopstilling, har jeg mere end 20 års erfaring som erhvervsleder på alle niveauer.

Vidste du

 

Human Upgrade ApS er også en konsulentvirksomhed, som har specialiseret sig i coaching, faglig sparring, foredrag og udvikling af ledere

 

Find yderligere information på:

 

Kontakt din parterapeut for parterapi i Silkeborg, Århus, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens

 

Undgå skilsmisse - få hjælp af en erfaren og professionel parterapeut i Silkeborg

 

Det er lettere at forebygge end at helbrede, så kontakt Parterapeut Silkeborg, så snart jeres udfordringer bliver svære selv at klare.

 

Konflikter har det med at optrappes, og til sidst kan vi ikke holde ud at være i nærheden af hinanden. Er vi først nået så vidt, er det sværtat genfinde vores følelser for hinanden, og finde tilbage til et kærligt parforhold med tillid og tryghed. Få derfor hjælp hurtigst muligt.

 

Kontakt Parterapeut Silkeborg og hør hvordan jeg kan hjælpe jer

 

 

Få hjælp til at løse jeres parforholdsproblemer hurtigst muligt