Parforhold i krise

Parforhold i krise

Er jeres parforhold i krise skal I gøre noget hurtigst muligt

 

Vi undgår det ikke. Når to mennesker lever tæt sammen over længere tid, kommer alle parforhold i krise. Det handler derfor om at sætte ind så hurtigt som muligt, så parforholdet kan reddes.

 

Et parforhold i krise risikerer skilsmisse

Brudte parforhold og skilsmisser har store omkostninger for alle involverede parter, og især børnene betaler en høj pris. Desværre har mange forældre størst fokus på sig selv, og på at dække deres egne behov. Mange har også travlt med kampen mod partneren, og tilbage står ofte et eller flere børn med masser af udækkede behov. De er oftest utrygge, uforstående, usikre, forvirrede og kede af det, ligesom mange børn påtager sig skylden for forældrenes brud. Kort sagt er børnene meget sårbare, og hvis ikke nogen tager ansvar for deres situation, er risikoen for negative følgevirkninger stor. Parforhold i krise er derfor en alvorlig sag.

 

Tag ansvar hvis i har et parforhold i krise

Som ansvarlige voksne forældre burde vi ikke lade det komme så vidt, som til skilsmisse. Er vores parforhold i krise må vi gøre en indsats langt tidligere, og således forsøge at undgå skilsmisse. Er skilsmissen uundgåelig, må vi i det mindste tage ansvar og tale sammen, så vi finder de bedst mulige løsninger for børnene.

 

Kunsten at leve sammen kan hjælpe parforhold i krise

I bogen "Kunsten at leve sammen" får I hjælp til at løse problemerne, når i oplever kriser. Et parforhold i krise kan hurtigt udvikle sig til utroskab, uoverskuelige konflikter og i værste fald ingen - eller meget dårlig kommunikation. Tag ansvar og stop et parforhold i krise NU!

 

Køb bogen her, online eller hos din lokale boghandler

 

 

Undgå skilsmisse - Med den rette hjælp og inspiration kan I måske genfinde kærligheden

Vidste du

 

I dag oplever hvert 3. barn under 18 år en skilsmisse, og antallet af skilsmisser er det højeste siden 2005!

 

 

 

 

 

#undgå-skilsmisse

Kontakt din parterapeut for parterapi i Silkeborg, Århus, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens

 

En bog

alle bør eje!

Både par og singler

 

Kunsten at leve sammen er en stor hjælp, når I vil skabe et stærkt fundament for jeres parforhold, og når uundgåelige konflikter i jeres parforhold skal løses.

 

Hvis du er single, er bogen også god at blive klog af. Her kan du få masser af viden, og ved at gennemgå nogle af øvelserne, får du mulighed for at reflektere over, hvad der gik galt i tidligere forholdhold. Du bliver også skarp på, hvilke forhold du skal være opmærksom på, når den næste kæreste "banker på"