Anmeldelser

Det synes andre om bogen

Tilbagemeldinger fra læsere og brugere af bogen

 

Hej Lars,

Nu har jeg læst din bog, og den er da super flot og god! Tak fordi du har samlet alle de forskellige "teorier" indenfor parterapi i en overskuelig og brugbar pakke.

Og så må du hilse Mette de Voss og sige at opsætningen er hammer flot, inspirerende og humoristisk/let.

 

Venlig hilsen

Marianne A.O. Andersen

 

Elisabeth Olsen

Har også kun rosende ord om bogen.

Vil sige at ALLE par burde få sig en kopi af den her bog.

Den er intet mindre end genial

Tak for det.

 

Anmeldelse af Kim Marthedal, forfatter

 

KUNSTEN AT LEVE SAMMEN, bogen, der burde ligge på dit natbord.

 

'Kunsten at leve sammen' af Lars Hartung Honoré er en af de mest relevante og tilgængelige bøger jeg har læst om emnet ‘parforhold’.

Ud over bogens lækre opsætning, der gør den tiltalende og let at gå til, er den nærværende, venlig og direkte. Lars spilder ikke krudtet på at udrede lange psykologiske teorier, men giver ‘hands on’-løsninger fra første side. De få teorier, der alligevel tales ud fra, er gjort forståelige – og de er ganske rammende. Jeg genkendte mig selv i flere sammenhænge, og det var både overraskende og betryggende at opleve, at jeg er ligesom ‘alle andre'.

 

Bogens styrke er især, at situationerne, der beskrives, er genkendelige fra parforholdets hverdag.

Lars giver tidløse og evigtgyldige råd og foreslår øvelser, der kan løse op for kæresteforholdets hårdknuder.

 

Hvis du og din partner virkelig vil det, kan bogen hjælpe til at løse konflikter som: jalousi, manglende nærhed, miskommunikation og gensidig stress.

 

Denne bog er sådan én, du har lyst til at forære den ven eller veninde, du ved lever i et kærligt, men besværligt forhold.

 

Bogen er en håndbog, en førstehjælpsguide, en manual i samliv, og den kan også bidrage, hvor venskaber har fået skår og hvor singlelivet er ufrivilligt.

 

'Kunsten at leve sammen' er skrevet til mennesker om mennesker, og den kan meget vel gå hen og blive en klassiker inden for genren.

 

– af Kim Marthedal, forfatter

 

 

 

 

 

Kom nu i gang

 

Uanset om jeres parforhold er nyt eller af ældre dato, er der altid noget at arbejde med. Og det er lettest at arbejde med tingene inden I får for mange problemer. På trods af ekstern hjælp kuldsejler mange forhold, fordi de kommer for sent igang. Kort fortalt handler det om at etablere eller justere det grundlag forholdet hviler på, blive bedre til at kommunikere ærligt og respektfuldt, og ikke mindst blive bedre til at undgå konflikter. Hertil kommer så evnen til at bevare gnisten samt give næring til kærligheden.

 

Bestil bogen her

 

Vidste du

Antallet af skilsmisser har været stigende siden 2005, og i dag bliver 43% af alle indgåede ægteskaber opløst igen. En ny lov i 2013 gav mulighed for at begære skilsmisse på nettet, hvilket sidste år gav en markant stigning på ca. 3000 skilsmisser.

 

Kontakt din parterapeut for parterapi i Silkeborg, Århus, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens

Anmeld bogen

 

Skriv ind

og fortæl os hvad du synes om bogen

Angiv hvis du ønsker at være anonym!

Skriv om bogen har givet dig og/eller din partner større viden og bevidsthed, om de vig-tige ting, der skal til for at få det bedst mulige ud af jeres parforhold

 

Skriv også, hvis I har erfaringer med at arbejde med en eller flere af bogens øvelser.

 

Skriv her

 

info@human-upgrade.dk

 

på forhånd tak!

 

Accepter ikke ensomhedesfølelse i parforholdet - køb bogen og kom i gang med at udvikle jeres relation til hinanden