Forfatter

Lars Hartung Honoré

 

Lars Honorè er også foredragsholder og coach med kunder i Silkeborg, Ikast, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens, Vejle m.v.

Bogens forfatter er Lars Hartung Honoré, der som coach ofte arbejder med problemer i parforholdet. Ud over en certificeret uddannelse som ID Lifecoach har Lars mere end 20 års erfaring som erhvervsleder, og senest som administrerende direktør. Gennem sit arbejde som professionel erhvervsleder har Lars oparbejdet stor forståelse og indsigt i andre mennesker. En ballast, som Lars drager stor nytte af i sit daglige virke som coach, og som blandt andet også har været en forudsætning for at kunne skrive denne bog. Lars er selv gift for 2. gang, og har således også personlige erfaringer med parforholdets udfordringer og konsekvenserne af en skilsmisse.

 

Hvorfor denne bog?

 

I slutningen af 2012 blev jeg alvorligt træt af at opleve den ene nedskæring efter den anden i de offentlige budgetter. Nedskæringer som bl.a. har ramt vores børn, ældre og værst af alt de svageste i vores samfund. Der blev talt en del om vælfærdssystemets fald, og jeg begyndte derfor at overveje, om der kunne findes bedre løsninger end nedskæringer.

 

I mit daglige virke som coach arbejder jeg af og til med stress og problemer i parforholdet. To udfordringer, som efter min opfattelse har en vis sammenhæng. Pludselig slog tanken mig! Hvis vi proaktivt kan hjælpe og støtte mennesker til at få nogle stærkere, sundere og mere lykkelige parforhold, vil vi få bedre trivsel og færre skilsmisser. Da et stærkt parforhold er med til at modvirke stress og skilsmisser, er der store gevinster at hente på de offentlige budgetter. De danske arbejdspladser vil også opnå markante besparelser, da effektiviteten vil øges og fraværet blive mindre. Og vigtigst af alt vil virksomhederne få gladere og mere motiverede medarbejdere. Glade motiverede medarbejdere skaber flere tilfredse kunder. Noget der virkelig kan mærkes på bundlinjen.

 

I starten overvejede jeg forskellige muligheder for at gøre en indsats, men valgte at skrive denne selvhjælpsbog. En bog man selv kan arbejde med derhjemme i rolige og trygge rammer.

 

Lars H. Honoré

Redaktør

Bogens redaktør er jurnalist og kommunikationsrådgiver Kim Reich. Kim Reich er medforfatter til bogen "Work life balance 2.0", som han skrev sammen med Helle Rosdahl Lund . De udgav bogen på Gyldendal i 2013. Kim Reich har været chefredaktør på en af landets største lokalaviser, og har desuden arbejdet i flere organisationer - bl.a. var han fra 1992-1999 redaktør og informationsmedarbejder hos Danske Civiløkonomer. Her redigerede han deres blad "Civiløkonomen", og var desuden redationssekretær for det estimerede fagtidsskrift Ledelse & Erhvervsøkonomi. Han blev selvstændig i 2001 og har på eget forlag udgivet fagbladet Institutionslederen, som var målrettet samtlige ledere på institutionsområdet. I en årrække har han bistået cbaf.dk med magasinet "Balance", ligesom han har lavet andre kommunikationsopgaver.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt din parterapeut for parterapi i Silkeborg, Århus, Herning, Viborg, Randers, Skanderborg, Horsens

"Kunsten at leve sammen" er en selvhjælpsbog med masser af viden, inspiration og praktiske øvelser - lige til at gå igang med!

En lækker sag!

Let at gå til for alle

 

Der er virkelig gjort noget ud af bogen med lækre billeder og flot grafik. Bogen er indbundet og fremstillet i høj kvalitet. En lækker sag at arbejde med, og en flot gave at gi`

 

Bogen kan naturligvis læses på vanlig vis, men fungerer også som en kogebog, hvor I selv vælger hvad der skal stå på menuen i dag.

Få det bedste frem i hinanden og undgå parforholdsproblemer